20 Ağustos 2010 Cuma

Harikalar Kumpanyası'na Davetlisiniz .. (Seher için ..)

 Mağazalarda hep aynı tarzdaki giysileri görmekten sıkıldıysanız, farklı tasarımlar, yeni yerler keşfetmeyi seviyorsanız, mutlaka Nişantaşı -Topağacı'ndaki "KUMPANYA 62"'ye uğramalısınız. Mağazanın yaz başındaki açılışına kardeşim Seher Şehirli sayesinde katılmıştım.  Seher'in mezun olduğu LaSalle Akademi'den Şansım Sudi adlı bir arkadaşının ve Bahar Arasan'ın mağazası burası.Ve 12 genç tasarımcı (sınıf arkadaşı), burada tasarımlarını sergileyip birbirlerine destek oluyorlar. Gerek mağazanın konsepti, gerekse içerideki birbirinden ilginç tasarımlar oldukça güzeller.

İlk koleksiyon "Alice Harikalar Diyarı'nda" konsepti ile hazırlanmış ve dükkanın ismi de buradan geliyor 62 tavşanı .. Tasarımların hepsi kendi imzalarını taşıyor ve alt kattaki atölyede yaratılıyor. Koleksiyonların her sezon farklı bir konsept belirlenerek oluşturulması planlanıyor.

Tasarımların sahipleri; ikisi arkadaşım olan Seher Şehirli ve Filiz Dânâ, Şansım Sudi, Başak Kurt, Leylan Gökçe, İpek Arnas, Gonca Karadeniz, Tanya Çankar, Tuğçe Ülkümen, Vivet Yeruşalmi, Zeynep Yavuz gibi isimlerin yanında Hotiç'e yaptığı tasarımlardan tanıyabileceğiniz Güneş Köprülü'nün çantaları, Bilge Köprülü'nün ayakkabı tasarımları ve Ayşe Deniz'in takı tasarımlarını bu neşeli mağazada bulabilmeniz mümkün ..
Genelde 36-38 bedende üretilen koleksiyondaki giysilerin, isteğe bağlı olarak, alt kattaki atölyede farklı beden ölçüleri de dikilebiliyor. Tasarımlar moda severleri Alice ile harikalar diyarına bir yolculuğa çıkarıyor. Keyfini çıkarın ..




Seher Şehirli


 

Güneş Dericioğlu

Ceket - İpek Arnas

          İpek Arnas    



Seher Şehirli                                                   Filiz Dânâ
Şansım Sudi        (Sudi Etüz)                               Leylan Gökçe
Tuğçe Ülkümen                                   Tanya Çankar



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder