3 Kasım 2010 Çarşamba

6 Kasım'a geri sayım .. H&M Türkiye'ye Geliyooorrr ..!

  
   
   Benim gibi birçok kişinin heyecanla beklediği tarihi günde (tarihi gün dememin sebebi 6 Kasım FB galibiyeti) ; H&M Türkiye pazarına giriyor. Tatillerimde mutlaka uğradığım belli başlı mağazalardan biri daha eksildi belki ama şimdi daha yakından takipte olacağım kesin. Duyumlarıma göre Aralık başında İstinyePark'ta 2.mağaza açılacak sonra Bağdat Caddesi, Sapphire Alışveriş Merkezi ve Forum Marmara Alışveriş Merkezi ile devam edecek bu kavuşmalar ..
  
   İlk H&M İstanbul mağazasının yeri olan, Forum İstanbul bu büyük günde büyük bir açılışla, müşterilerini bekliyor. Birkaç ay içinde mağaza sayısını 3'e çıkarmayı hedefleyen H&M tasarımlarına uçak, vize, pasaport olmadan ulaşabileceğiz. 

   Nasıl mı???

   Daha satışlar bile başlamadan müşteri memnuniyeti çoktan düşünülmüş veeee "Aman buraya nasıl giderim Cumartesi trafiğinde?!" diyen bizler için servis güzergahları belirlenerek, İstanbul'un merkezi yerlerine araçlar ayarlanmış. 6-7 Kasım tarihlerinde Taksim, Bakırköy, Nişantaşı ve Beşiktaş'tan Forum İstanbul'a ücretsiz servisler kalkacak. İşte servis saatleri ve yerleri aşağıda ..




   H&M'in, saat 11:00'deki büyük açılışında, biz moda severleri bekleyen en büyük sürpriz ise mağaza önünde sıraya giren ilk 200 kişi, markanın limited edition ürünlerinden hediyeler kazanacak. Mağaza, haftanın yedi günü, 10.00-22.00 saatleri arasında açık olacak.
 
   Açılışı kaçırmak istemeyenler H&M Bayrampaşa'da bizi bekleeeerrr =)) ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder