14 Temmuz 2012 Cumartesi

Louboutin ve kirmizi ..

Christian Louboutin
Kiss Louboutin :)

Bu yazın hit ayakkabisi kirmizi tabanlari ile bircok kadini cezbeden "Christian Louboutin bis un bout" ..
Cap toe yani burun kismi farkli renkteki ayakkabilar aslinda uc sezondur moda dunyasında. Ancak Louboutin farkli tasarimiyla moda dunyasini sarsmis durumda..

Dunyaca unlu ayakkabi tasarimcisi Christian Louboutin'in bir roportajini okumustum. Orda diyorduki:
"Yavasca yuruyun kirmizi tabanlari arkanizdaki erkek gorsun gelip size evlenme teklif etsin!"

Alicia Keys


Biraz arastirinca sebebini ogrendim. Fransa'da kendi dugunune 2 hafta kala ayakkabi yaptirmak icin gelen bir bayana Louboutin zamanin kisitli oldugu soyluyor. Gelin adayi da yapmak zorunda oldugunu soyluyor.Hikaye soyle gelismis; Kız caddede yururken bir adama rastliyor donup birbirlerine bakiyorlar sonra kahveler iciliyor. Sonuc evlilige kadar gidiyor. Sonradan ogreniliyorki ilk anda adam kiza degil, kizin ayakkabilarina bakiyor ve boylece Louboutin'ler evlilige giden bir iliskiye yol aciyor.





Beyonce
Kim Kardashian

Dunyada 360 satis noktasi olan, Paris ve Milano'daki 14 tasarimcisiyla yılda 6 koleksiyon hazirlayan ünlü markanin satislarinin %60'i Amerika'da gerceklesiyor. Geri kalani ise dunyaya yayilmis durumda.

Bu yazın favorisi ise " Bis un Bout Louboutinler" Fiyati Harvey Nichols'ta 1.475TL. 100 mm ince topuk, deri ve plastik karisimi .. Herseyin altina yakisacak siyah, neon sarisi, ve her yaz favori olan turuncu, tasli ve zimbali nil yesili renkleri bulunan bu ayakkabinin sahiplerinden bazilari Alicia Keys, Beyonce, Rihanna, Kim Kardashian, Arzu Sabanci, Eda Taspinar, Suzan Toplusoy, Feryal Gulman ..




Eda Taspinar
Feryal Gulman




www.muguet-liriodelvalle.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder