14 Temmuz 2012 Cumartesi

www.ajdamoda.com


Super Star AjdaPekkan'in dun aksamki Kurucesme Arena konseri inanilmaz keyifliydi.
Konser alanini dolduran binlerce AjdaPekkan hayrani gece boyunca doyasiya eglenip unutulmaz sarkilara eslik etti.
Bu guzel gecede orda olmak inanilmaz keyifliydi. Giysileri her zaman oldugu gibi birbirinden guzel ve ilgincti. Gecenin kostumlerini tasarlayan ve Ajda'nin stylingini yapan '86 dogumlu ikizler Raisa & Vanessa Sasson bence cok basarili bir is cikarmis.

Kim ne derse desin bu kadin isi biliyor! Sarkilari ve sesi ile kulagimiza, zevkli giyim tarzi ve yıllara meydan okuyan fizigi ile gozlerimize hitap ediyor. Hal boyle olunca kim AjdaPekkan hayrani olmazki!




Dunku konser sirasinda Ajda'nin kendisi kadar yurtdisindan gelen danscilari ve arka planda gosterilen Los Angeles'ta tasarlanan moda temali gorsel ve isik tasarimlari da ilgi cekiciydi.

"Ajdamoda.com'un" jenerigi gosterildi donusumlu olarak. Ajda'nin 1970'lerdeki halinden gunumuze modayla baglantisi izleyicileri zaman tuneline goturdu.


Evet burdan anlayacaginiz gibi, AjdaPekkan modaya da el atiyor. Aslinda kendisi bence cok onemli bir stil ikonu ve daha once de  profesyonel anlamda "Koton" markasina giysi tasarlamisti. Simdi bunu e-ticareti ile percinleyecek. Yeni web sitesinin tanitimini Twitter'dan yapan Ajda, dün geceki konser boyunca biz modaseverlerin ilgisini arka goruntulere cekti.

Madonna'nin Turkiye konserinden sonra "Kendimizi cok ezik hissettik" diye demec veren Pekkan, Madonna kadar olmasa da bugune kadar bir Turk sanatcinin yapamadigi bir sova ev sahipligi yapti. Buyuk bir hayrani oldugu Tina Turner'in 2009'daki Avrupa Turnesi kapsamindaki Paris konserini izleyen Pekkan, kendi konseri icin Turner'dan esinlenmis. O konserde Turner, dun aksam Ajda'nin oldugu gibi seyircilerinin uzerinde vincle dolasmis. Eh bosuna Super Star dememisler Ajda'miza .. Superman gibi uctu uzerimizden =))

Gelelim ajdamoda.com'a =)

Giysiler, hediyelik esyalar, takilar, cocuk kiyafetlerinin olacagi www.ajdamoda.com'daki hersey Super Star'in elinden gececek, kendisinin ve ekibinin belirleyecegi markalar ve kendi tasarimi olan "Ajda Pekkan Private Collection" urunlerinin yani sira saglikli yasam ve beslenme ile ilgili bolumler de sitede yer alacak.

AjdaPekkan 13 Temmuz 2012 Turkcell Kurucesme Arena Konseri
Kurucusu Hakan Bas olan, Sina Afra ve Nevzat Aydin'in yatirimcilari arasinda bulundugu taki-aksesuar satisi yapan "Lidyana'ya" Arda Turan'ın yapmis oldugu yatirimdan beri, hangi unlunun e-ticaret sektorune ciddi bir giris yapacagi merak konusuydu.

AjdaPekkan'in bu girisiminin simdiye kadar denenenlerden farkli olacagi kesin. Hem tanitim hem de icerik bakimindan simdiden alisilmisin disinda bir alisveris sitesi Eylul ayinda bizleri bekliyor.

AjdaPekkan 13 Temmuz 2012 Turkcell Kurucesme Arena Konseri



www.muguet-liriodelvalle.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder